Брой мнения : 234 Reputation : 1 Join date : 13.09.2011
Роул Плей Най-важното за героя: Не е много зла, като повечето нейни сроднички. Признава че се е държала като дете и хищник понякога но това е било много рядко. Има приятели които я вкарват в строя. Когато някой я излъже, предаде или нарани физически тя се опита да го нарани също. Психичните проблеми ги приема много по-трудно но се сдържа пред хората! Когато родителите й умират тя става все по слаба. Но в Мистик Фолс, намира приятели, които са винаги до нея!
Брой мнения : 15 Reputation : 0 Join date : 17.09.2011
Роул Плей Най-важното за героя:
Беше един топъл и слънчев ден. Джес стигна до плажа и паркира колата си близо до скалите. Свали сандалите си и ги хвана с едната ръка. Тръгна бавно по пясъка, а вятъра вееше червената й коса. Младата вампирка си спомняше последния път, когато се разхождаше спокойно на плажа и не й пукаше, че някой може да я види. Свали дрехите си и остана по бански. Със свръхестествена скорост се затича към водата и силно се хвърли вътре. Постоя отдолу около една минута и се появи на повърхноста. - Обичам лятото! - извика силно, без да я е страх, че някой ще я чуе. Напротив, искаше й се някой да я чуе, но това надали щеше да стане на такова осамотено местенце.
Брой мнения : 38 Reputation : 0 Join date : 16.09.2011 Местожителство : City of sex
Прекрасен слънчев ден.Тръгнах към плажа,супер.Да се насладя на летните дни докато можех.След свръхестесвената скорост с която стигнах и оставих плажната чанта която бе препълнена ,съблякох леката рокличка и цопнах във водата.Завъртях се и се потопих.За първороден вампир ,се чувствах като детенце.Някой извика,че обича лятото , а аз със най-силния си глас. -И аззззззз!
Червенокоската се сепна и се огледа. Чак сега забеляза русата главица, която както нея, се подаваше над водата. За секунди доплува при нея и се ухили глуповато. - Здравей момиче, което обича лятото, като мен. - каза тя, все още с усмихнато личице. - Аз съм Джесика, Джес или Джей. А ти коя си? - попита и повдигна леко едната си вежда. Още като дете, я бяха научили да го прави и тя много се радваше, че го може. После малката червенокоска отново се върна в реалността и се сети, че за пръв път от много време е мила с някой. Е, явно това местенце й действаше така.
Брой мнения : 38 Reputation : 0 Join date : 16.09.2011 Местожителство : City of sex
-E,вампирче което обича лятото ,като мен ,на име Джес,казвам се Сали. Представих се с чуден приветлив глас ,особен за мен.Странен за мен!Просто чудо ,бях мила. Мислите `и бяха като моите.Бях попаднала на зло вампирче,като мен. -Е,от колко време си вампир? Попитах аз без емоция в гласа.Въпроса бе задаван толкова много пъти. Бях прексаленно любопитна , а дарбата ми позволяваше да знам всичко за всеки.И миктерията изчезваше ..
Момичето се засмя с веселото си гласче и после внезапно, както се бе засмяла, просто спря. - Ами, от около два века. Не са кой знае колко много. Но пак се гордея със себе си. Оцелях, и то доста. - усмихна се и хвана нослето си. След малко вече плуваше под водата, там, където трябваше да са рибите, но тях ги нямаше. Знаеха, че тук има хищници, затова бяха избягали надалеч. След малко, с мокра червена коса, се появи на повърхността и се засмя отново. - Ти от колко време си вампир, Сали? - попита и пак повдигна едната си вежда. Обожаваше да го прави, затова и го правеше.